Welkom bij Atar Honden Services

Ook u kent vast die situatie wel dat u eigenlijk soms gewoon niet de tijd heeft om uw hond goed uit te laten: of dat nu komt door werk, sociale verplichtingen, ziekte of wat dan ook. Vanaf nu kunt u ons bellen om uw hond op die dag(en) voor u uit te laten!

Want net zo als dat voor mensen geldt, is het ook voor honden belangrijk voldoende beweging te krijgen. Een tijdje de ruimte te krijgen om flink te kunnen rennen en ravotten is voor honden zeker een voorwaarde voor zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid. Daarbij is het voor de hond het leukste dat te doen met soortgenoten, die ook lekker aan het rennen en ravotten zijn!

Ik haal uw hond(en) op in zijn eigen vertrouwde omgeving (in de gemeenten De Bilt, en Zeist) en ga dan naar een bosgebied waar de honden los mogen lopen. Daar ga ik minimaal een uur met de honden wandelen. De wandeling zal zodanig zijn dat iedere normaal gezonde hond groot en klein dit goed mee kan doen. De honden kunnen lekker lopen in het bos en met elkaar spelen. Na afloop wordt uw hond uiteraard ook weer, in een goed geventileerde bus, thuisgebracht. Zonodig kan ik dan ook de bak water verversen of het voer geven.